sobota 11. februára 2017

NIKDY SA NEVZDÁVAJ!

Moji drahí čitatelia,
viem, aké je to občas ťažké. Viem, že nie vždy všetko vychádza podľa vašich predstáv. Viem, že sú chvíle, kedy máte chuť to vzdať.
Život nie je fér. Čím skôr si na to zvykneme, tým skôr budeme šťastnejší, pretože vedomosť, že to občas nevyjde, nám pomôže pripraviť sa na tieto okamihy.
Osud nás bude skúšať, hádzať nám brvná pod nohy a snažiť sa nás zhodiť. Ak sa mu to podarí, nebojte sa, nič to neznamená. Sila človeka pozostáva v jeho schopnosti postaviť sa znova na nohy, keď mu život udelí tvrdú ranu. Nie v tom, či sa mu dokáže brániť. Pretože to nedokáže nikto. Pretože každý sa skôr či neskôr utká s tvrdou zemou.
Ale nevzdávajte to. Ukážte životu svoju silu. Ukážte ju všetkým svojim nepriateľom, ukážte ju každému, kto o vás čo i len na moment pochyboval. A dokážte tým, čo vo vás verili, že urobili dobre.
Vždy sú dôvody, prečo ísť ďalej. Dôležité je nájsť motiváciu, i cieľ.
Ľudia nestrácajú zmysel života. Oni strácajú len svoje sny.
To je najhorší dôvod, prečo sa ľudia vzdávajú. Nemajú v čo veriť, nemajú si za čím ísť.
Preto vás prosím, aby aj potom, čo si splníte všetko, po čom ste kedy túžili, našli vždy niečo, čo ešte nemáte.
Chcete po sebe predsa niečo zanechať, alebo vari nie? Chcete byť príkladom pre nasledujuce generácie? Chcete byť človekom, o ktorom sa bude ešte o mnoho, mnoho rokov hovoriť ako o človeku s veľkými myšlienkami? Chcete žiť aj po svojej smrti?
Potom sa nevzdávajte. Každý deň robte niečo pre seba. Pretože ak zmeníte seba, zmeníte aj svet. A ten sa vám potom odvďačí.
A NIKDY nenechajte vaše sny uniknúť vám pomedzi prsty.

Tento článok venujem všetkým, ktorí to chcú v živote dotiahnuť ďaleko a ktorí sa nevzdávajú.

Vaša Kery ^^


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára